DelredovisningPrecis som i mitt förra projekt, då jag också fotade analogt, la jag upp en liten teaser på vad som komma skall. Bilderna ovan knäppte jag i onsdags, egentligen var det mest för att ta slut på rullen så jag kunde byta till nästa, men det kändes bra att få bli lite bekväm med den analoga igen. Helheten är betydligt bättre på den här omgången foton jämfört med förra (dom bilderna finns ej här) och då tänker jag rent tekniskt

Det känns bra inför projektet och på söndag ska jag lämna in senaste rullen på express-framkallning vilket tar en timme. Nu har jag blivit påmind om varför jag älskar att fota analogt, väntan på att få se det färdiga resultatet och känslan när man står med paketet med 36 foton i sin hand och drar fram arket med tumnaglarna - verkligen en helt annan sak jämfört med att se sina foton på en display och sen trycka in minneskortet i datorn. 

Mitt mål är att ha utvecklats sen mitt förra projekt, London-projektet, som också var analogt. Om mitt stora slutprojekt kommer bli analogt är jag inte helt säker på, men det är absolut något som jag vill fortsätta med och bli bättre på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0